In deze tutorial leggen we uit hoe u geld kunt storten met LiteCoin.

Nadat u zich hebt aangemeld bij uw
Netleaders account, kijk a.u.b. aan de linkerkant van het scherm voor de optie My Balances.

Op deze pagina zien we de beschikbare cash balance op onze rekening. Om toegang te krijgen tot de Pay In optie klikken we op de knop CASH OPTIONS.

Zoals zichtbaar op de dia, zijn er drie manieren om in te betalen:
1. Digital Wallet. U vindt hierover meer informatie in het volgende artikel '
Hoe een Pay In aanvraag te doen - Berkeley'.
2. Betaal met BitCoin. U vindt meer informatie hierover in het volgende artikel '
Hoe u een Pay In aanvraag kunt doen - BitCoin'
3. Betaal in met LiteCoin, wat verder wordt uitgelegd in deze tutorial.

Na het klikken op de knop CASH OPTION, kiezen we voor Pay in met Litecoin.

In het veld met de cijfers hebben we het bedrag in euro ingevoerd van hoeveel we willen toevoegen aan het accountsaldo. Om het Pay In verzoek te voltooien, klikken we op de knop SUBMIT REQUEST.

We ontvangen dan een e-mail op het adres dat aan het account is gekoppeld. In die e-mail ontvangen we het litecoin adres dat we nodig hebben om het geld naar toe te sturen, evenals het bedrag in litecoin.

Let op: De factuur is 10  uur geldig, als u de litecoin niet hebt ingestuurd voor betaling binnen die drie uur, wordt uw Pay In bedrag opnieuw geëvalueerd tegen de litecoin-naar-euro-koers op het moment dat het geld door het netwerk werd ontvangen.