In deze tutorial leggen we uit hoe u geld kunt storten met ons Berkeley Digital Wallet account.

Om het inlogproces te starten loggen we in op ons NetLeaders dashboard. Vanaf hier klikken we op de knop My Balance.

We kunnen controleren of we het digitale Wallet account hebben verbonden met onze NetLeaders accounts. U vindt hierover meer informatie in het volgende artikel 'Berkeley digital wallet creation tutorial'.

Let op: om Berkeley Pay In in te vullen, moet u beschikbare fondsen op uw Berkeley account hebben voordat u het proces start. Als u genoeg geld heeft dat u aan uw NetLeaders account wilt toevoegen, voert u de volgende stappen uit om de overdracht te voltooien.
Zodra het Digital Wallet account is verbonden met onze NetLeaders licentie, kunnen we teruggaan naar de pagina My Balance en klikken op de knop Cash Options.

Zoals zichtbaar op de dia, zijn er drie manieren om in te betalen:
1. Betaal met Bitcoin. U vindt hierover meer informatie in het volgende artikel '
Hoe een Pay In  te doen - BTC'.
2. Betaal met LiteCoin. U vindt meer informatie hierover in het volgende artikel '
Hoe u een Pay In kunt doen - LiteCoin'
3. Digital Wallet, die verder wordt uitgelegd in deze tutorial

Vanaf hier klikken we op de knop Digital Wallet en kiezen we de optie Pay in.

Hier voeren we het bedrag in waarmee we onze NetLeaders saldo willen aanvullen en klikken op de knop Submit Request.

We worden dan op de hoogte gebracht dat de Pay In succesvol is gemaakt en dat we nu het geld moeten verzenden. We klikken op de knop Continue to Berkeley.

Dit brengt ons naar de inlogpagina van de Berkeley website. We loggen in op ons bestaande Berkeley account. Zodra we inloggen zullen we de Pay In details zien.

Zodra we het geld hebben verzonden, wordt het zichtbaar op onze NetLeaders balance.