In deze tutorial behandelen we het plaatsen van licenties die zich in onze opslagtank bevinden in de Binaire structuur.

Om te starten loggen we in op ons NetLeaders dashboard en klikken op Mijn Organisatie aan de linkerkant.

Hierdoor zal de zijbalk uitzetten. We klikken op de knop Binary Tree om de binaire structuur te openen.

Holding Tank

Zodra u zich in de binary tree pagina bevindt, klik a.u.b. op de plus knop in het midden van het scherm.

Op dit scherm kunt u kiezen hoe de affiliate  licenties in de binaire structuur worden geplaatst. De twee keuzes zijn Manual en Automatic.

Handmatige plaatsing

Als u uw affiliate licenties handmatig in de binaire structuur wilt plaatsen, selecteer a.u.b. de optie Manual en klik op de knop Next.

Nu krijgt u vier opties te zien. Deze opties zijn er als we niet op tijd komen om de licenties te plaatsen voordat de calculation week eindigt. Voor de plaatsing in de binaire structuur is elke zaterdag om 18:00 CET gekozen als de tijdslimiet. Deze opties zijn:

- Zwak - Deze optie plaatst de licenties automatisch in het been met het zwakkere volume. Dit volume wordt eenmaal per week aangepast
- Links - Als u deze optie selecteert, worden alle resterende licenties in de Holding Tank aan het einde van de calculation week  automatisch op uw linkerbeen geplaatst
- Rechts - met deze optie zijn alle licenties geselecteerd die in de Holding Tank aan het einde van de calculation week overblijven en deze licenties worden automatisch op uw rechterbeen geplaatst
- Alternatief - Dit plaatst de licenties in de Holding Tank in de volgorde links - rechts - links - rechts. Zoals de naam doet vermoeden is het afwisselend tussen de twee zijden.

Nadat u het type plaatsing heeft gekozen waarmee u tevreden bent, klik a.u.b. erop en daar verschijnt het bericht in de rechterbovenhoek van het scherm om u op de hoogte te stellen van uw succes.

Als u de plaatsings optie ooit wilt wijzigen, kunt u altijd op het vervolgkeuzemenu klikken en de nieuwe optie kiezen. Deze optie is dan van toepassing op alle toekomstige plaatsingen.

Omdat u met de handmatige optie kunt kiezen waar u uw affiliate  licenties wilt plaatsen, betekent dit dat alle licenties die zich momenteel in de holding tank bevinden nog moeten worden geplaatst. Klik hiervoor op de knop "Place" naast de licentie die u wilt plaatsen.

Dit opent een nieuwe optie waar u kunt kiezen waar u de licentie wilt plaatsen. Zodra u heeft besloten waar u uw licentie wilt plaatsen, klik a.u.b. op de knop "Left" of "Right".

Nadat de positie gemarkeerd is, hoeft u alleen op de knop "OK" te klikken en wordt de licentie in de binaire structuur geplaatst.

WAARSCHUWING: Deze beslissing is definitief. Als de licentie eenmaal in de binaire structuur is geplaatst, kan deze niet meer worden verplaatst. Zorg ervoor dat de licentie naar de juiste leg gaat.

Het groene meldingenvak in de rechterbovenhoek van het scherm zal ons laten zien dat de plaatsing succesvol was.

Automatische plaatsing

In het geval dat u de licenties in de binaire boom niet handmatig wilt plaatsen, kunt u de optie Automatic instellen. Deze optie zorgt ervoor dat alle licenties in de Holding Tank onmiddellijk naar het been van uw keuze gaan en dat blijven ze doen totdat u een andere optie selecteert. Het verschil tussen handmatige en automatische plaatsing is dat in Manual de licenties tot zaterdag om 18.00 uur in de Holding Tank zullen staan.

Bij automatische plaatsing is dit niet het geval en wachten de licenties niet op u. Schakel de automatische optie alleen in als u er 100% zeker van bent dat u het systeem alle licenties in plaats van uzelf wilt laten plaatsen.

Als u de automatische plaatsing wilt inschakelen, klik a.u.b. op de pagina Binary Tree op uw Holding Tank. Als u geen plaatsing optie heeft ingesteld, krijgt u een keuze zoals aan het begin van de tutorial. Als u overschakelt van Manual naar Automatic, kunt u klikken op de knop "Turn on auto-placement" om Automatische plaatsing te activeren.

Nogmaals, u krijgt verschillende instellingen van de optie Automatic te zien:

- Links - Alle licenties gaan altijd naar uw linkerbeen zodra ze zijn geactiveerd
- Alternatief - Alle licenties wisselen de benen van uw binaire structuur af zodra ze zijn geactiveerd
- Rechts - Alle licenties gaan altijd naar uw rechterbeen zodra ze zijn geactiveerd

Als u eenmaal heeft besloten waar u wilt dat de licenties gaan, drukt u op de bijbehorende instelling en op de knop "NEXT" om verder te gaan.

U wordt gevraagd om de optie Auto plaatsing die wordt ingeschakeld te bevestigen en het selectievakje in te schakelen waarin u bevestigt dat u de regels van de optie Automatische plaatsing heeft begrepen.

WAARSCHUWING: Deze beslissing is definitief. Als de licentie eenmaal in de binaire structuur is geplaatst, kan deze niet meer worden verplaatst. Zorg ervoor dat de licentie naar de juiste zijde gaat.

U krijgt het bericht in de rechterbovenhoek van het scherm te zien dat de optie succesvol is ingeschakeld.

Als u op elk moment besluit dat u terug wilt naar de handmatige (Manual) plaatsing, hoeft u alleen maar op de Holding Tank te klikken en dan op de knop 'Turn Off'. Dit geeft u de mogelijkheid om opnieuw het type van de handmatige plaatsing te kiezen dat u wenst.

Hiermee hebben we alle opties onderzocht die de nieuwe Holding Tank interface biedt.

Neem contact met ons op

Mocht u verdere hulp nodig hebben, stuur ons een e-mail naar support@netleaders.com