In deze tutorial bespreken we hoe u een Gift Code kunt gebruiken om een licentie op het NetLeaders platform te activeren.

Om te beginnen loggen we in op ons dashboard. Vanaf het dashboard kunnen we een Gift Code gebruiken om een nieuwe licentie te activeren, een advocatenstatus te activeren of een reeds bestaande licentie te verhogen. In ons voorbeeld gaan we een nieuwe licentie activeren voor onze account.

Om te beginnen klikken we op de knop Connect to DasEcosystem.

Op de pagina voor het kopen van licenties kiezen we de licentie die overeenkomt met de betreffende Gift Code. In ons geval zullen we een Standard licentie activeren. Houd er rekening mee dat licenties alleen mogen worden geactiveerd door hun bijbehorende Gift Code. Dit betekent dat een standaard geschenkcode alleen een Standard licentie kan activeren.
We klikken op de knop ‘’Choose’’ om verder te gaan.

Aan het einde van de pagina met de licentieovereenkomst vinken we het selectievakje aan en dan klikken op de knop Proceed.

We zullen worden gevraagd om een advocaat te worden. Het activeren van een Advocate status met een Gift Code is alleen mogelijk apart van een licentie activering te doen, dus laten we het vakje uitgeschakeld en klikken wij op de knop Continue to Checkout.

Op dit scherm wordt ons gevraagd een methode te kiezen waarmee we onze licentie willen activeren. We kiezen voor Gift Code als betalingsmethode.

Vervolgens voegen we de Gift Code toe in het eerste veld. Dat is de code die wij hebben gekregen of onszelf hebben gemaakt. We zullen ook een paar AML-vragen krijgen. Kies daarom de optie die op u van toepassing is.

We klikken op de knop Proceed om door te gaan.

Op de overzichtspagina van de bestelling kunnen we de details van onze Licence order bekijken. Als alles in orde is, klikken we op de knop Confirm and finish.

We gaan terug naar het Dashboard en de licentie wordt nu geactiveerd.