In deze tutorial behandelen we het maken van een NetLeaders Gift Code. Gift codes kunnen worden gebruikt om een licentie op het NetLeaders platform te activeren. Momenteel moeten cadeaucodes voor de status van advocaten en cadeaucodes voor licenties apart worden geactiveerd.

Om te beginnen loggen we in op ons Dashboard en klikken op de link Gift Codes in het menu aan de linkerkant.

Op de pagina Gift Code zullen we alle gift codes zien die we eerder hebben gemaakt (indien van toepassing), evenals de knop 'Generate Giftcode'. We moeten ook controleren of we voldoende geld hebben voor de gewenste geschenkcode. Als dat niet het geval is, kunnen we altijd betalen om onze account bij te vullen. Gedetailleerde informatie hierover vindt u in het volgende artikel:  How to make a Pay In request

Wanneer we klaar zijn om onze Gift Code te maken, klikken we op de knop Generate Gift Code.

We worden nu gevraagd om de Gift Code te kiezen die we willen maken.

Als u op de vervolgkeuzelijst Choose A Gift Code Type klikt, krijgt u een lijst met Gift Codes die kunnen worden aangemaakt.

We klikken op de geschenkcode die we willen maken en klikken op de knop Generate.

Als u op de knop Generate klikt, wordt een nieuwe, ongebruikte geschenkcode van het geselecteerde type gemaakt.

Onze Gift Code is nu klaar om te worden gebruikt op onze account of om naar iemand anders te worden verzonden. Een geschenkcode kan slechts eenmaal worden gebruikt, dus zorg ervoor dat u deze naar de juiste persoon verzendt.