In deze tutorial gaan we door het proces van het verifiëren van ons mobiele telefoonnummer. Deze stap is erg belangrijk, omdat dit een voorwaarde is voor het ontvangen van de DasWallet invitatie e-mail.
Via ons NetLeaders dashboard kunnen we klikken op de melding voor telefonische verificatie of klikken op de knop Settings in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Vanaf hier kunnen we in het veld Cell Phone Number dat zich in het General Account and Personal Information bevindt, het telefoonnummer wijzigen dat aan onze account is gekoppeld als dit niet ons huidige nummer is. Houd er echter rekening mee dat nadat een telefoonnummer is gewijzigd, duurt het 24 uur voordat het nummer geverifieerd kan worden vanwege veiligheidsredenen. Om eventuele wijzigingen (die we hebben aangebracht in de subsectie General Account and Personal Information) op te slaan, voeren we ons huidige wachtwoord in het vereiste veld in en klikken op de knop Save.

Om door te gaan met het verifiëren van ons telefoonnummer, klikken we op de knop Security and Login en vervolgens op de knop Edit naast Phone Verification.

Om de SMS met uw code te ontvangen, klik a.u.b op de knop Verify Cell Phone. De code zou nu op uw telefoon moeten aankomen. Als dit niet het geval is, kunt u de code opnieuw verzenden door op de knop Try Again proberen te klikken. Hiermee wordt een andere provider gebruikt om het SMS-bericht met de code te verzenden.

Zodra het sms-bericht met de code is aangekomen, hoeven we het alleen maar in te voeren in het veld SMS Code op de pagina Phone Verification. Als u op de knop Verify Cell Phone klikt, wordt uw telefoonnummer geverifieerd.

In het geval dat we de code meerdere keren hebben verzonden, moeten we ervoor zorgen dat we de code invoeren van de laatste SMS die we hebben ontvangen, omdat alleen de laatste ontvangen SMS de geldige code bevat. Ons telefoonnummer is nu geverifieerd.

We kunnen het telefoonnummer dat aan onze account is gekoppeld altijd wijzigen nadat het is geverifieerd door het te bewerken in de subsectie General Account and Personal Information van onze accountinstellingen. Houd er echter rekening mee dat het telefoonnummer 24 uur na het wijzigen om veiligheidsredenen niet geverifieerd kan worden.