In deze tutorial bespreken we hoe u een kwitantie kunt downloaden voor een aankoop op de NetLeaders website.

Klik vanuit uw dashboard op de knop My Balances.

Op de pagina My Balances, klik a.u.b. op de knop Transactions History om toegang te krijgen tot de pagina voor het downloaden van bonnen.

Hier worden alle transacties weergegeven die u had op uw account. Betalingen met de status "completed" worden gemarkeerd met een groen puntje.

Als u uw muisaanwijzer boven een transactie (die voltooid is) houdt en als die transactie in aanmerking komt voor een bon, verschijnt de download knop met de tekst 'Receipt'. Om deze te kunnen downloaden, moet uw KYC voor deze account geverifieerd zijn. Gedetailleerde informatie hierover vindt u in het volgende artikel 'NetLeaders KYC'

Neem contact met ons op

Mocht u verdere hulp nodig hebben, stuur ons een mailtje naar support@netleaders.com