In deze tutorial behandelen we het aanvragen van een nieuwe bevestigingsmail voor onze account.

Als onze bevestigingsmail niet automatisch aankwam nadat het aanmaken van het account was voltooid (u kunt gedetailleerde informatie hierover vinden in het volgende artikel '
Setting up a Netleaders account'), kunnen we de bevestigings-e-mail handmatig opnieuw aanvragen via het scherm  Login van de NetLeaders website. We kunnen de pagina voor het opnieuw verzenden van de bevestiging openen door op de link Didn’t receive confirmation instructions te klikken.

Om de bevestigingsmail opnieuw te verzenden, voeren we onze gebruikersnaam in en klikken op de knop Resend Confirmation Instructions.

Wij krijgen het bericht dat ons succes bevestigt. Daarna worden we gevraagd om onze e-mail inbox te controleren.

In onze inbox ontvangen we een e-mail met de bevestigingsknop. Als u op de knop Confirm Your Account  klikt, wordt de verificatie van onze account voltooid.

We worden teruggebracht naar de NetLeaders website om in te loggen op onze account. Hiermee is het verificatieproces van onze account voltooid.