In deze tutorial bespreken we hoe u het wachtwoord van uw Netleaders account kunt resetten.

In het geval dat u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u altijd vragen dat een link voor het resetten van het wachtwoord wordt verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw NetLeaders account. Om toegang te krijgen vanaf de
Sign In pagina tot de pagina voor het resetten van het wachtwoord, klik a.u.b. op de link Forgot your password.

Vervolgens wordt u gevraagd om de gebruikersnaam in te voeren van het account waarvoor u probeert het wachtwoord opnieuw in te stellen. Zodra u de gebruikersnaam heeft ingevoerd en op de knop RESET PASSWORD heeft geklikt, wordt een melding weergegeven dat de e-mail voor het resetten van het wachtwoord is verzonden.

In onze inbox ziet de e-mail er als volgt uit. Klik a.u.b. op de knop Click Here To Reset Password om terug te gaan naar de NetLeaders  website.

U komt tot een pagina met een reset formulier voor uw wachtwoord. U moet ervoor zorgen dat het wachtwoord twee keer wordt ingevoerd. Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en minimaal één nummer bevatten.

Als u op de knop CHANGE PASSWORD klikt, wordt u doorverwezen naar de Sign In pagina en een melding laat u weten dat uw wachtwoord succesvol is bijgewerkt.

U kunt nu inloggen op uw account met uw nieuwe wachtwoord.