In deze tutorial gaan we door het gedeelte Shop van het NetLeaders dashboard.

Terwijl u bent ingelogd op uw NetLeaders account, ga a.u.b. naar het dashboard en vanaf daar klik op de knop Shop.

Op de winkelpagina kunt u The Validator, het tijdschrift MillionaireAsia of tickets voor evenementen vinden als er op dat moment een evenement gaande is.

Zodra u het artikel hebt gekozen dat u wilt kopen, klik a.u.b. op de knop Buy Now en u gaat naar de pagina met verzendgegevens, waar u een formulier moet invullen. U kunt gedetailleerde informatie over het bestellen van The Validator vinden in het volgende artikel 'Ordering The Validator '.

Als u KYC geverifieerd bent, wordt de informatie in het formulier vooraf ingevuld. Indien nodig kunt u uw verzendadres bewerken.

Let op: winkelaankopen worden gedaan met uw account balance. Als uw account balance laag is, kunt u altijd een Pay In doen. U vindt hierover gedetailleerde informatie in het volgende artikel  How to make a Pay In request '.