Overdracht naar DasWallet

In ons systeem heet het proces van het verzenden van geld van NetLeaders naar DasWallet Transfer naar DasWallet. Om de overdracht te starten log a.u.b. in op uw NetLeaders dashboard en navigeer naar de pagina My Balances.

Van daaruit klik a.u.b. op de Cash Options en kies de optie Send to DasWallet.

Nu kunt u uit uw beschikbare NetLeaders account saldo kiezen hoeveel u naar uw DasWallet account wilt sturen. Daarna kunt u op Submit Request klikken om verder te gaan.

U wordt gevraagd om uw verzoek te beoordelen. Als u tevreden bent met het bedrag, klik a.u.b. op de knop Confirm and Finish.

Er verschijnt een bevestigingsbericht om aan te geven dat het verzoek met succes is ingediend. De overdracht van het geld duurt gemiddeld 20-30 minuten.

Zodra het geld is overgemaakt, kunt u het vinden in uw DasWallet account in de sectie Vault> Cash (w €).

Vanaf hier kunt u de beschikbare cash balance gebruiken zoals u dat wilt. Hiermee is de overdracht van geld van NetLeaders naar DasWallet volledig.