Een licentie kopen

In deze tutorial bekijken wij het aankoopproces van een licentie en hoe lid te worden van het DasEcosystem.

Nadat u het account registratieproces hebt gedaan (gedetailleerde informatie hierover vindt u in het volgende artikel  '
Setting up a Netleaders account'), krijgt u de mogelijkheid om een licentie te verkrijgen. Er zijn verschillende licenties om uit te kiezen. Elke licentie brengt een ander aantal cycli, upgrades en maximaal beschikbare DasCoins met zich mee. Ga voor meer informatie naar de opportunity pagina.

Nadat we onze gewenste licentie hebben gekozen, klikken we op de knop Choose. We worden dan gebracht naar de Statement of Understanding pagina. Om verder te gaan vanaf deze pagina, controleren we alle agreement vensters onder aan de tekst en klikken op de knop Proceed.

Nu worden wij aangeboden om een Advocate status aan te schaffen voor onze licentie. De Advocate status wordt gebruikt om commissies te verdienen van andere gebruikers die onze gebruikersnaam willen gebruiken om zich aan te melden bij NetLeaders. De Advocate licentie is niet verplicht en wordt alleen gebruikt voor het ontvangen van commissies.

We worden dan gebracht naar de Statement of Understanding pagina. Om verder te gaan vanaf deze pagina, controleren we alle agreement vensters onder aan de tekst en klikken op de knop Proceed.

Zodra we beslissen of we advocaat willen worden of niet, worden we naar de pagina met betalingsopties gebracht. Hier kunnen we kiezen welke betaalwijze we zouden willen gebruiken bij het kopen van de licenties. Als we ervoor kiezen om zowel de Advocate status als de licentie te kopen, is de optie Giftcode niet beschikbaar, omdat de Advocate status moet worden gekocht met een afzonderlijke Gift Code.

Voor meer informatie over elke betalingsverwerker, kunnen we klikken op de knop Payment Instructions. Dit toont gedetailleerde beschrijvingen van elke betalingsverwerker. Het is afhankelijk van onze huidige locatie welke processors wij kunnen zien of gebruiken.

Voor deze tutorial zullen we Bitcoin kiezen. We krijgen details te zien over de transactie die we moeten uitvoeren om de licentie te activeren. Zoals aangegeven op de betalingsfactuur, moet de betaling plaatsvinden binnen een periode van 10 uur. Het systeem controleert gedurende 10 uur op activiteit op het adres dat we hebben ontvangen, waarna de betaling automatisch naar de geannuleerde status gaat. Als u de betaling hebt verzonden en uw licentie niet binnen dat venster van tien uur is geactiveerd, kan dit te wijten zijn aan te lage kosten voor de transactie of vanwege de kosten die in rekening worden gebracht bij wallet aanbieders en exchanges. Sommige exchanges hebben vaste kosten voor het opnemen van geld op adressen. Bij het uitvoeren van een transactie moeten we ervoor zorgen dat het verschil dat deze kosten met zich meebrengen, ons het juiste bedrag oplevert dat moet worden doorgegeven aan het betalingsadres, aangezien het systeem gevoelig is en een kleine foutmarge heeft.

Het adres waarnaar de betaling moet worden uitgevoerd, wordt verzonden naar het e-mailadres dat we hebben gebruikt om ons account in te stellen.

Totdat de transactie is voltooid, wordt het volgende bericht weergegeven op ons dashboard. We kunnen de betaling op elk moment annuleren.
Let op: als we ervoor kiezen om de betaling via het dashboard te annuleren, stopt het systeem met het controleren van betaling op het bitcoin-adres dat aan die order is gekoppeld. In het geval dat u al geld naar dat adres heeft gestuurd en geannuleerd voordat het systeem is bijgewerkt, neemt u contact met ons op via ons e-mail adres.