NetLeaders account maken

In deze tutorial bespreken we hoe u zich registreert voor een NetLeaders account.

Om de registratiepagina te bereiken, kunt u een referral link volgen van een actieve advocaat of direct naar de bestemmingspagina van
NetLeaders gaan en vervolgens op Sign In klikken in de rechterbovenhoek.

Hier wordt u gevraagd om de naam van uw sponsor in te voeren. Als u een referral link hebt gevolgd, wordt de sponsornaam al automatisch ingevoerd. Anders moet u de gebruikersnaam van de sponsor handmatig invoeren. Als u geen sponsor hebt, kunt u altijd de promotiecode CryptoLabs of MillionaireAsia gebruiken om een willekeurige sponsor te krijgen van een groep gebruikers.

De keuze tussen het aanmaken van persoonlijke of bedrijfsaccounts wordt hier ook gemaakt.
Met de naam van de sponsor ingevoerd, gaan de overige registratievelden open. Hier kiest u uw gebruikersnaam en voert uw persoonlijke informatie in. Houd er rekening mee dat de gebruikersnaam minimaal 3 tekens moet bevatten en dat het wachtwoord minimaal 8 tekens en één nummer moet bevatten.

Op de volgende pagina bekijkt u de details van de registratie en accepteert u de sponsor die u hebt gekozen. Zorg ervoor dat u deze informatie meerdere keren leest, aangezien de sponsor, eenmaal ingesteld, niet kan worden gewijzigd.

Na bevestiging van de geldigheid van de gegevens, zal een bevestigingsmail worden verzonden naar uw e-mail adres.

De e-mail bevat een link om uw account te bevestigen. Klik a.u.b. op de knop Confirm Your Account om uw account te verifiëren.

U gaat nu terug naar de pagina 'Sign In'. U gebruikt de gebruikersnaam en het wachtwoord die u tijdens de registratie van het account hebt gekozen om in te loggen.

Hiermee hebt u met succes ingelogd op uw account en het aanmaken van het account is voltooid.