Ga naar onze officiële website Netleaders.com en op ons startscherm ziet u de knop Sign In die zich in de rechterbovenhoek van onze hoofd navigatiebalk bevindt. U moet inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u deze informatie hebt ingevoerd en de juistheid ervan hebt gecontroleerd, komt u uw dashboard binnen nadat u op Sign In hebt geklikt.

Maak uw Payout aanvraag

Nadat u ingelogd bent op uw Netleaders account, kijk a.u.b. aan de linkerkant van het scherm voor de optie My Balances.

Op deze pagina zien we de beschikbare cash saldo op onze rekening. Om toegang tot de Payout optie te krijgen, klikken we op de knop CASH OPTIONS.

Zoals zichtbaar op de dia, zijn er twee manieren om uit te betalen:
1. Payout in Bitcoin, wat verder wordt uitgelegd in deze tutorial
2. Digital Wallet, die wordt gebruikt om contant uit te betalen, wordt uitgelegd in het artikel '
Berkeley digital wallet creation tutorial'.

In het veld met het nummer moet het bedrag dat u wilt opnemen van uw rekeningsaldo worden ingevoerd. Om Pay Out te voltooien, klikken we op de knop SEND VERIFICATION LINK.
Let op: het minimale bedrag is € 10.

We ontvangen dan een e-mail op het adres dat aan het account is gekoppeld.

In die e-mail ontvangen we een bevestigingslink. We moeten klikken op ‘Click here to confirm your Payout’ om door te gaan met de uitbetaling.

Nadat u uw betalingsverzoek per e-mail heeft bevestigd, wordt u gevraagd het Bitcoin adres op te geven waarnaar u het uitbetalingsbedrag wilt laten overboeken. Daarna moeten we op de knop NEXT klikken.

Nadat we ons Bitcoin Payout verzoek hebben bekeken, klikken we op Confirm and Finish.

Er verschijnt een bevestigingsbericht voor de betaling op ons scherm.

Er wordt een e-mail naar u verzonden dat uw Payout met succes is aangevraagd. Deze wordt ook naar de officiele Support gestuurd, zodat zij aan de klant kunnen betalen op een bepaald Bitcoin adres.

Let op: als uw Payout verzoek na het voltooien van alle stappen nog steeds in de geannuleerde status in uw NetLeaders account staat, ververs dan uw pagina. Uitbetalingen worden meestal zo'n 48-72 uur voltooid vanaf het moment dat je een uitbetalingsverzoek hebt verzonden.