Welkom bij de Berkeley KYC tutorial

In deze tutorial bespreken we het proces van het de KYC procedure voor het Berkeley betalingsplatform. Log in op uw Berkeley account die u op deze link kunt vinden: Berkeley/login.

Klik a.u.b. in uw dashboard op Settings > KYC Verification.

Dit brengt ons naar de profiel update pagina waar we bepaalde persoonlijke informatie (zoals provincie) kunnen veranderen. Klik a.u.b op de knop Change om de gegevens te veranderen.

Maak a.u.b. de nodige veranderingen en klik op de knop Next.

Zodra we alle juiste gegevens hebben ingevoerd, kunnen we het verzoek indienen. Klik op de knop Submit als al de gegevens in orde zijn.

Dit brengt ons naar de volgende stap in het KYC proces. Lees de instructies op deze pagina voorzichtig door, want het is mogelijk dat u aanvullende documenten moet uploaden. Indien u wilt, kunt u de documenten ook uploaden voordat het systeem dat u verzoekt.

Vanaf dit moment wordt de KYC verificatie uitgevoerd door Berkeley. Mocht u vragen hebben over hun KYC proces, neem dan contact op met de Berkeley support.

Neem contact met ons op

Mocht u verdere hulp nodig hebben, stuur ons dan een mailtje naar support@netleaders.com en Berkeley support voor de problemen die op het Berkeley platform kunnen verschijnen.