NetLeaders Login

Ga naar onze officiële website Netleaders.com en op het startscherm ziet u de knop Sign In die zich in de rechterbovenhoek van uw hoofd navigatiebalk bevindt. U moet inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u deze informatie hebt ingevoerd en gecontroleerd of alles in orde is, kunt u naar uw dashboard gaan zodra u op Log In klikt.

Berkeley- Digital Wallet

In deze tutorial zullen we het proces van het maken van een Berkeley account bekijken en hoe deze te combineren met uw NetLeaders account. Indien u al een Berkeley account heeft, klik a.u.b. op Combination of Netleaders and Berkeley accounts.

Om het proces te starten, log a.u.b. in op de dashboard van uw NetLeaders account. Daarna klik op de knop My Balances.

Vanaf de pagina My Balances gaat u naar Cash Options.

Selecteer op het tabblad Cash Options de optie Digital Wallet.

U krijgt een melding te zien dat u een Berkeley account moet verbinden met uw NetLeaders Digital Wallet. U moet op de knop Proceed klikken om door te gaan.

In deze stap kunt wu kiezen of u een bestaand Berkeley account wilt combineren met uw NetLeaders account of om een nieuw Berkeley account te maken. Als u al een Berkeley account hebt, klikt u op

Combination of Netleaders and Berkeley accounts en als u een nieuw account moet maken, lees dan a.u.b. verder. Klik a.u.b. op de knop Create an account.

Op deze pagina vult u de gegevens in, zoals uw geboortedatum. Voor- en achternaam zijn verplicht en moeten tussen de 2 en 30 Engelse letters zijn.

U voert alle vereiste gegevens in. Let op: het e-mail adres is een unieke identificatie voor het Berkeley account op dezelfde manier als voor KYC. Zorg ervoor dat dit uw e-mail adres is en dat dit niet wordt gedeeld tussen accounts die u zelf niet bezit.

In deze stap bevestigt u alle gegevens die u heeft ingevoerd. Houd er rekening mee dat deze informatie wordt verzonden naar Berkeley en niet meer kan worden gewijzigd vanaf de kant van NetLeaders. Mocht u later details willen wijzigen, neem dan contact op met de Berkeley support.

Zodra u op de knop Submit request klikt, ontvangt u een bevestigingsmail van het Berkeley platform.

Hier is een voorbeeld van de e-mail die we ontvangen via de URL-link die we moeten volgen om de registratie te voltooien. U moet de registratiecode onthouden en binnen 30 dagen op de link klikken. BELANGRIJK: Berkeley platform heeft geen optie die e-mail opnieuw te verzenden.  Daarom verzoeken wij u vriendelijk de bevestigingsmail niet te verwijderen voordat u uw account heeft gemaakt. Mocht u deze e-mail verliezen, neem dan a.u.b.  contact op met Berkeley support.

Na de link van de e-mail wordt u naar de laatste stap van de Berkeley pagina voor het aanmaken van het account gebracht. Daarin moet u de bevestigingscode van de bevestigingsmail kopiëren, samen met de geboortedatum die u in het registratieformulier op NetLeaders account heeft geplaatst. U moet ook een nieuw wachtwoord voor het Berkeley platform maken.

Om in te loggen op het Berkeley platform gebruikt u de e-mail die u heeft opgegeven op NetLeaders en het wachtwoord dat u in de vorige stap heeft ingesteld.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het Berkeley account dashboard. Let op het BFS accountnummer in de rechterbovenhoek. U heeft dit nummer nodig om het account te verbinden met uw NetLeaders account.

Combinatie van Netleaders en Berkeley accounts

U moet nu uw Berkeley account verbinden met uw NetLeaders Digital Wallet account. Om dit te doen gaat u terug naar de pagina My balances / Digital Wallet. Klik a.u.b. op de knop Connect an Existing Account.

U wordt nu naar de pagina gebracht waar u het rekeningnummer moet invoeren dat te vinden is op het Berkeley dashboard. U moet het rekeningnummer twee keer bevestigen en op de knop Submit klikken.

En daarmee heeft u het proces van het maken en verbinden van een Berkeley account met onze Digital Wallet afgerond. Zoals de melding laat zien, kunt u het Berkeley account dat is gekoppeld aan uw Digital Wallet op elk gewenst moment wijzigen, maar om veiligheidsredenen duurt het 24 uur voordat een wijziging is voltooid. Houd er rekening mee dat u één Berkeley account kunt combineren met meerdere NetLeaders accounts als u dat wilt.

Neem contact met ons op

Mocht u verdere hulp nodig hebben, stuur ons dan een mailtje naar support@netleaders.com en Berkeley support voor de problemen die zich op het Berkeley platform kunnen voordoen.