Allereerst moeten we inloggen op het account waarvoor we de betaling willen doen. Ga naar onze officiële website Netleaders.com en op ons startscherm ziet u de knop Aanmelden die zich in de rechterbovenhoek van onze hoofd navigatiebalk bevindt. U moet inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u deze informatie hebt ingevoerd en gecontroleerd of alles juist is, komt u uw dashboard binnen nadat u op Aanmelden hebt geklikt.

Pay In- Bitcoin

Nadat u ingelogd bent, kijk a.u.b. aan de linkerkant van het scherm voor de optie My Balances.

Op deze pagina zien we de beschikbare cash balance op onze rekening. Om toegang te krijgen tot de Pay In-optie klikken we op de knop CASH OPTIONS.

Zoals zichtbaar op de dia, zijn er drie manieren om in te betalen:
1. Digital Wallet.. U vindt hierover meer informatie in het volgende artikel '
Hoe een Pay In aanvraag te doen - Berkeley'.
2. Betaal met LiteCoin. U vindt meer informatie hierover in het volgende artikel '
Hoe u een Pay In aanvraag kunt doen - LiteCoin'
3. Betaal met BitCoin, wat verder wordt uitgelegd in deze tutorial

Vanaf hier klikken we op de knop Pay In with Bitcoin.

In het veld met de cijfers hebben we het bedrag in euro ingevoerd van hoeveel we willen toevoegen aan het accountsaldo. Om het Pay In verzoek te voltooien, klikken we op de knop SUBMIT REQUEST.

We ontvangen dan een e-mail op het adres dat aan het account is gekoppeld. In die e-mail ontvangen we het bitcoin adres dat we nodig hebben om het geld naar toe te sturen, evenals het bedrag in bitcoin.

Let op: De factuur is 3 uur geldig, als u de bitcoin niet hebt ingediend voor betaling gedurende die drie uur, wordt uw Pay In bedrag opnieuw geëvalueerd tegen de bitcoin-naar-euro-koers op het moment dat het geld door het netwerk werd ontvangen .