Waarom heb ik The Validator nodig?

De Validator is een hardwaresleutel waarmee u tot uw geld toegang kunt krijgen en dit beheren via uw DasWallet account. U mag één Validator gebruiken voor meer dan één account, maar we raden ten zeerste aan om elke DasWallet account met een eigen Validator te gebruiken om ervoor te zorgen dat het netwerk de hoogste beveiligingsstandaard behoudt, zodat gebruikers kunnen genieten van totale gemoedsrust. De Validator maakt via USB verbinding met elke computer en heeft een ingebouwd OLED-display om elke transactie te bevestigen met alleen een keer op de knoppen te drukken.

Hoe de Validator kopen?

Op dit moment kunt u de Validator van uw rekeningsaldo kopen. Als u een onvoldoende saldo hebt, vragen we u vriendelijk om een aanvraag voor een Pay-In via het gedeelte Wallet in uw NetLeaders account te sturen.

U vindt hierover gedetailleerde informatie in het volgende artikel 'How to make a Pay In request'. We sturen u dan het aantal Bitcoins (gelijk aan het bedrag in EUR dat u binnen het verzoek hebt ingediend) en het BTC-adres waar u de overboeking moet doen. Zodra we uw geld hebben ontvangen, zullen we uw account herladen.

NetLeaders Inloggen

Ga a.u.b. naar onze officiële website Netleaders.com en op uw startscherm ziet u de knop Sign In in de rechterbovenhoek van onze hoofdnavigatiebalk. U moet inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u deze informatie hebt ingevoerd en de juistheid ervan hebt gecontroleerd, komt u uw dashboard binnen, nadat u op de knop Log In hebt geklikt.

Nadat u zich heeft aangemeld bij uw Netleaders account, kijk a.u.b. aan de linkerkant van het scherm voor het tabblad Shop.

De winkel biedt meerdere producten die u kunt kopen. We zijn momenteel aan het winkelen voor de Validator, dus we klikken op de knop Buy Now naast de Validator. (Let op: de prijs van The Validator wordt weergegeven voordat de verzending wordt toegevoegd.)

In dit scherm zien we de gedetailleerde beschrijving van het artikel dat we kopen. We klikken op Proceed om verder te gaan.

In dit scherm voeren we onze persoonlijke informatie in, evenals het adres waar we de Validator naar toe willen laten komen. We kunnen ook het type verzending kiezen. Zodra we hebben gecontroleerd dat alle informatie correct is, klikken we op de knop Next.

Op het laatste scherm staan alle gegevens die we hebben ingevoerd. Zodra we op Confirm and Pay hebben geklikt, is de bestelling van de Validator hiermee voltooid.